7 december 2021

Zwembad onderhoud

2 min read
Zwembad onderhoud

Het is belangrijk om je zwembad te onderhouden. Je wilt natuurlijk niet elke 2/3 jaar een nieuw zwembad kopen, dus is het van belang om het regelmatig te controleren. Om optimaal van je zwembad te genieten heb je onderhoudsproducten nodig. Op de website van Bodyfit kun je alle producten vinden die je nodig hebt om je zwembad te onderhouden. 

Filters

Zwembad onderhoud producten

Er zijn verschillende soorten producten:

  • Borstels: wil je een (brede) wandborstel, 2 soorten bodemzuigers en een schuurspons. Allemaal perfect om beschadigingen te voorkomen en alles netjes schoon te maken. De schuurspons is heel handig voor het ontvetten van de rand in sauna’s of zwembaden.
  • Bodemzuigslangen: een bladvanger voor de stofzuiger of een bodemzuiger voor in het zwembad. Voor de bodemzuiger zijn 3 verschillende lengtes slangen. 6 meter, 9 meter en 12 meter. Voor de stofzuiger hebben ze een slang van 12 meter.
  • Schepnetten: Wil je een diep schepnet? Een oppervlakte schepnet / spa schepnet? of de 2-in-1 schepnet? Ze zijn erg handig en makkelijk in gebruik. Elk heeft een andere prijs zodat er zeker iets voor je te vinden is!
  • Kunststof reiniger: reinigingsmiddel dat makkelijk aan te brengen is. Ze zijn geschikt voor reiniging van alle kunststof materialen in en om het zwembad. Je hoeft het alleen maar aan te brengen en te laten inwerken, daarna met water afspoelen.
  • Lamellenreiniger: handige handverstuiver die makkelijk de lamellen van je zwembad reinigt. Hij is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden.
  • Skimmernetjes: voor in de skimmer waardoor je de skimmermanden niet meer hoeft te reinigen. Het vuil dat in het voorfilter komt kan op een hygiënische wijze verwijderd worden.
  • Chloordrijvers: klein en groot. De chloordrijver heeft verschillende doseer standen en het laat de tabletten langzaam en instelbaar oplossen. Zo krijg je het beste water kwaliteit in je zwembad of jacuzzi.
Reinigen

Bodyfit

Wil je meer weten? Kijk dan op de website voor alle informatie en de contactgegevens voor als je vragen hebt.