24 oktober 2021

Zo richt je je thuiskantoor goed in

2 min read

Werk jij door het heersende virus ook veel thuis? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw thuiswerkplek goed is ingericht! Er zijn een aantal zaken die je kunt regelen om hiervoor te zorgen. We vertellen je daar in deze blog alles over, zodat je jouw thuiswerkplek een stuk aangenamer kunt maken en deze lastige periode op die manier wat beter doorkomt. Ben je benieuwd geworden? Lees dan gauw door en ontdek onze super goede tips!

Een comfortabele bureaustoel

Het allerbelangrijkste is de stoel waarop je zit. Dit moet een comfortabele en ergonomische stoel zijn die je een goede ondersteuning en zithouding bieden. Nu vraag je je wellicht af wat voor stoel dat eventueel zou kunnen zijn. Er zijn allerlei goede opties, maar wij kunnen je de bureaustoelen van Vitra in ieder geval sowieso aanraden. De Projectinrichter kan je meer vertellen over de opties en je begeleiden bij het uitzoeken van de juiste stoel en andere meubels.

Een prettige ruimte

Wat een prettige ruimte is verschilt per persoon. De een vindt het ontzettend fijn wanneer er overal planten staan, terwijl de ander juist het liefst een rustige ruimte heeft waar weinig afleiding te vinden is. Denk dus goed na over wat je zelf prettig vindt in deze en ga daar mee aan de slag! Er zijn wat dit betreft geen goede of foute zaken, want het draait erom dat je je zelf vooral prettig voelt op je werkplek. Het bijkomende voordeel is dat je werkgever, in tegenstelling tot op kantoor, geen inbreng heeft in de manier waar op jij de boel gaat inrichten. Doe dit dus lekker gek wanneer dat je leuk lijkt, want jij bent de enige die er naar zal moeten kijken. We wensen je dan ook veel succes en plezier met het inrichten van jouw thuiskantoor naar wens.