24 oktober 2021

Werknemers tevreden stellen met een goed roosterplanning

1 min read
rooster

Een roosterplanning voor jouw bedrijf? Gebruik dan de roosterplanning van Tamigo. Tamigo is  een applicatie die er voor gemaakt is om de roosterplanning een bedrijf eenvoudiger te maken. Zo heeft Tamigo een zeer mooie applicatie gebouwd die er voor gemaakt is om alle werknemers makkelijk hun eigen roosters te kunnen laten zien. Dit wordt dan ook op een overzichtelijke manier gedaan, waardoor niet alleen het rooster goed te zien is, maar ook de applicatie zelf. Zo is het ook makkelijk om bijvoorbeeld verlof aan te vragen, om je beschikbaarheid te veranderen, etc. Oftewel, Tamigo is de perfecte roosterplanning voor grote en kleine bedrijven.

Goed personeel

roosterplanning

Natuurlijk kunnen er vragen of problemen zijn over het systeem van Tamigo. Gelukkig kunnen deze vragen altijd gesteld worden aan het vele personeel die Tamigo heeft. Dit personeel kan namelijk al je vragen met gemak beantwoorden, zodat jij een goede ervaring met Tamigo kan hebben.

Zeer voordelige roosterplanning

De meeste applicaties die te maken hebben met roosterplanningen zijn meestal niet goedkoop, omdat het veel werk kost om een goede applicatie te maken. Maar Tamigo heeft een oplossing gevonden, en heeft zijn applicatie in vergelijking met andere bedrijven zeer voordelig gemaakt. Waardoor elk bedrijf gebruik kan maken van een goede roosterplanning.