7 december 2021

Wat zijn de leukste cadeaus voor een babyshower?

2 min read

Als je binnenkort een babyshower hebt, dan kan het wellicht een goed idee zijn om alvast op onderzoek uit te gaan waar je een leuk cadeau kunt kopen. Ga je kiezen voor een leuk speenkoord met naam? Of ga je toch voor leuke kinderkleertjes? De mogelijkheden qua cadeaus zijn eigenlijk eindeloos. Wil je kleding geven en moeten deze kledingstuk van een bepaald merk zijn? Zoek dan op Google naar een kindermerkkleding winkel. Zo kan de nieuwe baby de komende jaren mooi voor de dag komen.

#1 Kleding voor de baby

Kleding is altijd goed. Zeker als je de kleertjes een maat groter koopt dan de baby nu is qua lengte. Dan heeft de moeder nog iets extra’s als het kind iets groter is. Veel moeders kopen goedkope rompertjes omdat een baby snel groeit. Af en toe mag je voor een baby ook best uit de band springen met merkkleding. Die haal je natuurlijk in een babymerkkleding winkel.

#2 Accessoires voor de reiswieg of kinderwagen 

Heb je wel eens gedacht aan een bijtring, speenkoord of maxicosi hanger? Daar denk je niet zo snel aan als je voor het eerst moeder wordt. Gelukkig zijn er vrouwen om je heen die alles weten over het moederschap en accessoires voor de baby. Die weten dat zulke zaken voor de baby niet mogen ontbreken. Behalve dat het er leuk uitziet heeft het ook zeker nut. Een slinger van mooie kralen stimuleert de zintuigen van de baby. 

#3 Leuke en schattige knuffels 

Knuffels zijn eigenlijk altijd leuk. Dit is ook het geval voor oudere kinderen. Iedereen heeft wel een knuffel die je vanaf de geboorte hebt gekregen. Zorg dat jij de tante of oom bent die je neefje of nichtje deze knuffel geeft. Een knuffel kan heel belangrijk zijn en bovendien zullen ze jou nooit vergeten als de liefste tante die je bent. Kleine tip: Nijntje doet het altijd heel erg goed in het leven van kleine kinderen. 

#4 Luiers of verzorging voor in bad

Luiers en huidverzorging voor baby zijn ontzettend duur. Het is wat duurder dan gewone verzorging en bovendien heb je van luiers erg veel nodig. Extra luiers die je krijgt als moeder zijn daarom zeker erg welkom. 

#5 Houten speelgoed 

Wil je meehelpen met de stimulans van de zintuigen van de baby? Koop dan houten speelgoed. Ze trainen hun zicht en coördinatie door houten speelgoed in leuke vormpjes. Een ander groot voordeel van houten speelgoed is dat het duurzaam is. Bovendien zitten er geen giftige stoffen in en is het dus veilig voor het kind. Baby’s stoppen vanaf een half jaar van alles in hun mond. Met houten speelgoed maak je je in ieder geval geen zorgen als moeder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *