18 januari 2022

Wat vinden we dit jaar onder de boom of in de zak van Sinterklaas?

2 min read

De pepernoten liggen alweer in de winkel, dus zullen velen van ons ook langzaamaan weer beginnen na te denken over verlanglijstjes voor de feestdagen. Het veelgehoorde cliché “wat geef je iemand die alles al heeft” mag weer uit de mottenballen.

En daarom willen wij je alvast een beetje op weg helpen. Hieronder vind je drie moderne cadeaus waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had.

1. Electrische step

We weten natuurlijk niet wat jullie budget is voor de cadeaus in de jutezak of onder de boom. Maar als het past, dan is een electrische step wat ons betreft een bijzonder goede overweging voor de feestdagen van 2021.

Je ziet ze niet voor niets steeds vaker rondzoeven op Nederlandse fietspaden en wegen. Een electrische step is hard op weg om uit te groeien tot hét alterantief voor de vouwfiets die veel mensen gebruiken voor hun woon-werkverkeer.

Houd er wel rekening mee dat deze steps officieel vaak de weg nog niet op mogen. Er wordt in de prakijkt niet op gehandhaafd, maar het is goed om je bewust te zijn van de regelgeving voor je erop gaat rondrijden. Of voordat je hem op je verlanglijstje zet natuurlijk.

2. Key finder

Van het ene uiterste naar het andere wat betreft budget: deze is ideaal voor die dobbelspelletjes. Of gewoon als cadeautje “voor de leuk”, waar iemand toch veel profijt kan hebben.

Ben jij – of ken jij – zo iemand die altijd op zoek is naar sleutels? Met dit handige apparaatje is dat verleden tijd. Online overal te bestellen en je hebt ‘m al voor een paar euro. Perfect voor een heerlijk avondje. En voor veel avondjes zonder het huis overhoop halen op zoek naar dei sleutelbos.

3. Slimme deurbel

Als derde een cadeauidee dat qua budget tussen de nummers 1 en 2 invalt: een slimme deurbel. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, want ze zijn immens populair. En met zo’n deurbel geef je iemand het mooie cadeau van gemoedsrust en gemak. Wie wil dat nou niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *