7 december 2021

Vind de perfecte gouden spiegel voor jouw interieur

2 min read

Een gouden spiegel voegt glamour en weelde toe aan het dagelijks leven door iemands spiegelbeeld in goud te omlijsten. Omzoomd met eenvoudige, gedefinieerde lijnen, dient de onderscheidende spiegel een functioneel doel als vloer-, badkamer- of kaptafelspiegel. Geplaatst in de foyer, biedt de spiegel een laatste blik op iemands spiegelbeeld voordat hij het huis verlaat, en zet een glamoureuze toon aan de dag.

Glamoureuze spiegels gesorteerd op stijl

Ben je op zoek naar de beste gouden spiegel die je online kunt kopen? We hebben voor jou een selectie prachtige, glamoureuze spiegels in alle maten om je huis mee te versieren! Glam-decor is de laatste tijd erg populair geworden, omdat vrouwen zich aangetrokken voelen tot deze luxe en vrouwelijke decoratiestijl. Je kunt in vrijwel elke kamer van je huis een spiegel ophangen, van de hal, de badkamer of de slaapkamer.

Hoe ziet een gouden spiegel er eigenlijk uit?

Zoals bij alle spiegels , moet je rekening houden met de grootte en het doel van de spiegel die u koopt voordat je aan esthetiek denkt. Wil je hem aan de muur hangen of heb je liever een vrijstaande spiegel? Als je dat eenmaal onder de knie hebt, vind je een brede selectie gouden spiegels om uit te kiezen. Wij denken dat de meest “glamoureuze” spiegels delicate details en metalen monturen zoals goud en zilver hebben.

  • Dun frame :Als je de voorkeur geeft aan een meer moderne en minimale glamour-look, bekijk dan deze spiegels met dunne metalen frames. Ze zijn ingetogen en chic.
  • Langwerpig frame : Grote spiegels zijn een noodzaak voor iedereen die er graag voor wil zorgen dat zijn outfit perfect is voordat hij de deur uitloopt! Sommige zijn vrijstaand, andere moeten tegen de muur worden bevestigd of geleund.
  • Eclectische stijl : Je kunt een aantal prachtige eclectische spiegels vinden beïnvloed door de natuur, vogels of geometrische vormen. Deze spiegels geven uw ruimte een vleugje karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *