7 december 2021

Luxe tuin loungebank kopen

1 min read
luxe tuin loungebank

Online hebben wij onlangs een zeer mooie en luxe tuin loungebank gekocht. Via de website van de Dutch Rivièra is dit mogelijk en zeker niet duur. Het is hier ook mogelijk om een bestaande bank of stoel op te laten knappen, door deze opnieuw te laten stofferen. Via de website van www.jwstofferingen.nl kan je het assortiment vinden van stoffen en zelfs van vloerkleden.

Wij waren op zoek naar een andere set voor in de tuin. Inmiddels hadden wij lang genoeg op onze plastic stoeltjes gezeten en wilde deze inruilen voor een wat luxere model.

Een zeer mooie luxe tuin loungebank gekocht

Het is ons gelukt om een prachtige set met heerlijke stoelen en zelfs een bank aan te schaffen. Natuurlijk hebben wij eerst een afspraak gemaakt in de showroom om te kijken of deze wel echt heerlijk zat. Wij hebben nog nooit zo comfortabel gezeten in de tuin en daarom as de keuze snel gemaakt. Echter moesten wij nog wel de stof uitkiezen en de kleur hiervan. Maar daar waren wij zeer snel over eens. Binnen drie weken werd deze bank al geleverd en konden wij heerlijk genieten op onze eigen tuinset in onze tuin.

te kopen. Als