24 oktober 2021

Klik hier voor meer informatie over telefoon reparatie in Emmen

1 min read
klik hier voor meer informatie

Telefoonstore is een bedrijf dat zich sinds 1999 gevestigd heeft in deze branche begonnen in Groningen en nu met 4 professionele panden zijn ze de nummer 1 smartphone specialist is in deze regio. Daarnaast doen ze smartphone reparaties en de verkoop van smartphones accessoires en nog veel meer andere producten klik hier voor meer informatie. De winkels zijn goed bereikbaar met de auto en ook met het openbaar vervoer. zo kunt u snel uw telefoon maken en weer  gaan.

klik hier voor meer informatie

Telefoon repareren bij Telefoonstore 

Telefoonstore heeft 15 jaar aan klanten ervaringen daarom kunnen ze een goede klantenservice bieden aan al hun klanten. Ze kennen daarnaast alle smartphone modellen goed omdat ze veel hebben meegemaakt in 10 jaar tijd over de verandering van alle smartphone modellen dus zelfs met een oud model kunt u terecht bij de telefoonstore. Daarnaast maken ze ook gebruik van de nieuwste technologie voor de reparatie van je telefoon.Voor alle prijzen en andere specificaties klik hier voor meer informatie. 
Andere diensten
Telefoonstore is niet alleen een reparatiecentrum het bedrijf wil ook een groot assortiment van andere producten leveren. Naast het repareren van telefoons ze hebben een van de grootste assortimenten  aan telefoonhoesjes zowel van eigen merk als andere bekendere merken die hoog gewaardeerd worden. Ze bieden ook een groot assortiment van simlockvrije telefoons zowel nieuwe als oude telefoons voor verkoop om zo ook andere klanten te trekken. klik hier voor meer informatie over accessoires en andere producten.

More Stories