24 oktober 2021

Kindercadeaus kopen

2 min read

Bij het volwassen of ook wel ouder worden komen veel zaken kijken waar je eerder nooit bij stil hebt gestaan. Ik kwam er bijvoorbeeld pas rond mijn 30ste achter wat een bijzondere klantenreis er schuil gaat achter het kopen van een kinder cadeau. Ik deel graag mijn ervaringen van de laatste verjaardag van het nichtje van mijn vriendin.

De keuze voor kleine kinderen is reuze

Naïef als ik was had ik mijn vriendin beloofd een cadeau te kopen voor deze verjaardag. Ik heb nooit eerder last gehad van keuzestress maar eenmaal op zoek naar een passend cadeau voor het nichtje van mijn vriendin wist ik het echt niet meer. Gelukkig wist mijn vriendin raad. Ze kalmeerde mij en zei, ik schrijf wel een leuk cadeau op. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is dit cadeau te kopen, succes!

Mijn zoektocht naar Happy Horse

Op het briefje van mijn vriendin stond één taak voor mij, Happy Horse kopen. Kort en duidelijk, ik wist wat mij te doen stond. Dus ik de stad in en alle bekende speelgoed winkels afgezocht. Nergens vond ik het product wat mij zo duidelijk was toegewezen te kopen voor dat lieve jarige kind. Tijdens mijn zoektocht zag ik vele leuke producten voor kinderen. Vooral toen ik langs de Feyenoord fan shop liep was ik het briefje dat ik eerder had gevonden even helemaal vergeten. Een badjas voor kinderen dat is toch geweldig? Net toen ik het bijna niet meer wist dacht ik, waarom koop ik het niet gewoon online? Dus ik typ de krachtige, vlotte term die mijn vriendin mij eerder via een briefje had doorgegeven in Google en krijg direct een mooi geoptimaliseerd Google resultaat. Freubelshop.nl bood dit product aan en was goed vindbaar via Google. Ik wist genoeg en heb dit product eenvoudig en snel online gekocht.