7 december 2021

Je VCA Cursus halen

2 min read

Je moet een VCA cursus halen wanneer je leiding geeft aan medewerkers die zich op een plek bevinden waar VCA verplicht is. Je moet dan een VOL VCA opleiding/cursus gedaan hebben en het examen positief afgesloten hebben. Dit geldt zowel wanneer je in loondienst bent als dat je ZZP’er bent. Soms is een Basisveiligheid VCA ook genoeg, dit noemt men ook wel de B-VCA. 

Tegenwoordig kan je bijna dagelijks een VCA cursus doen om zo je VCA certificaat te halen. Deze cursussen hoeven ook niet meerdere dagen te duren. Veelal is het in 1 dag al te doen! Het is zo geregeld. Boeken doe je online of om simpel te boeken. De prijzen zijn niet duur en je hebt je VCA certificaat ofwel VCA pas nog dezelfde dag in je handen!

De VCA cursus is ook in verschillende talen af te leggen. Zo is de cursus voor iedereen toegankelijk. Om van al deze voordelen te genieten moet je wel het juiste opleidingscentrum vinden. Een centrum die deze voordelen kan bieden is Westpoort. Westpoort heeft verschillen cursus locaties zoals Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen en Sneek. Zo kan je door heel Nederland jouw vca cursus doen!

Westpoort biedt zelfs gratis proefexamens aan! Het is natuurlijk zonde als je het examen niet haalt en daarmee geld verliest. Daarom is er een proefexamen opgesteld om je optimaal voor te bereiden. Je ziet dan hoe het echte examen eruit ziet. Deze proefexamens zijn ook weer in verschillende talen af te nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je nog beter voorbereid!