24 oktober 2021

In iedere ruimte aan te brengen

2 min read
muurstickers

Tegenwoordig worden muurstickers overal voor gebruikt, de tijd dat ze alleen in de kinderkamer aangebracht werden ligt ver achter ons. Particulier of bedrijfsmatig, laat de perfecte sticker ontwerpen om aan te brengen. Reclame op de etalageruit, op je voordeur je naam en huisnummer of een leuke grappige sticker in de babykamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de stickers zijn te gebruiken. Maar wist je dat je voor verschillende ondergrond ander soort materiaal nodig hebt?

muurstickers

Verschillende ondergronden om te plakken

Heb je een ondergrond welke niet geheel vlak is dan zijn muurstickers op textiel geschikt om aan te brengen.In de meeste gevallen kun je de sticker na aanbrengen nog corrigeren, worden perfect uitgesneden geleverd hebben dus geen randen. De stickers kun je zonder luchtbellen of strepen eenvoudig op verschillende ondergronden aanbrengen. Heb je bijvoorbeeld een beurs of ander evenement dan is deze sticker daar geschikt voor. Omdat er geen lamineer gebruikt kan worden, is de sticker niet geschikt voor buiten.

muurstickers

Stickers voor deuren en andere gladde ondergronden

Op deuren en kastjes, vlakke muren en andere ondergronden die vlak zijn kun je muurstickers van vinyl gebruiken. Ook voor het aanbrengen in de keuken, om bijvoorbeeld je keuken een totaal nieuwe look te geven. Het voordeel van stickers op vinyl is dat deze zijn te gebruiken in vochtige ruimten. Bij het vervaardigen van de sticker wordt er gebruik gemaakt van een lamineer, dit betekent dat de sticker beschermd is tegen UV licht en niet verkleurd in de zon. Losse letters, een logo, of een afbeelding zijn allemaal mogelijk om zelf te ontwerpen.