7 december 2021

Ideeën voor een tuinhuis met veranda

1 min read

Een tuinhuis met veranda is het perfecte toevluchtsoord voor de druk van het dagelijkse leven. Een veranda voegt leefruimte toe aan de woning die het hele jaar door te gebruiken is. Het beschut tegen zon, wind en regen. Er zijn machtig veel inspirerende ideeën om je tuinhuis met veranda te ontwerpen. Van eigentijds tot traditioneel, van Scandinavisch tot Vintage. Kleur, afwerking, houtsoort, hang- en sluitwerk, deuren en ramen, al deze elementen samen creëren de stijl die bij jou past.

Suggesties voor jouw tuinhuis met veranda:

Geef een eigentijdse draai aan jouw tuinhuis. Verdeel het met een scheidingswand om twee aparte kamers te maken met twee sets dubbele deuren die openslaan naar de veranda. Deze veranda met vormt een mooie zithoek.

De perfecte plek voor feesten en partijen. Vul de wanden met ramen en glazen deuren. Zo maak kan je de binnen en buitenruimte samen gebruiken voor een diner bijvoorbeeld. Voor- en na borrelen op de veranda, en dineren aan een mooi opgedekte tafel in het tuinhuis.

Koken met verse ingrediënten. De veranda is de perfecte plek om delicate kruiden te groeien. Het tuinhuis is handig te gebruiken om gereedschappen en potaarde te bewaren.