7 december 2021

Geen zorgen meer met de Microlife bloeddrukmeter

1 min read
microlife bloeddrukmeter

Mijn vorige bloeddrukmeter heeft de geest gegeven waardoor ik op zoek moest naar een nieuw model. Mijn apotheker raadde me een Microlife bloeddrukmeter aan en dus ben ik online even gaan rondkijken. Het toestel doet eigenlijk alles zelf. Ik doe de band rond mijn arm en druk op de knop. Even rustig stilzitten en na een korte wachttijd staan alle gegevens op het scherm. Als je teveel beweegt of praat dan werkt het niet. Mijn hartslag is soms wat onregelmatig en bij een te grote afwijking geeft het toestel een waarschuwing. Gelukkig heb ik deze functie nog niet in werking gezien.

microlife bloeddrukmeter

Aansluiten op de computer

De Microlife bloeddrukmeter kan tot 99 metingen opslaan. Ik kan deze met een kabel verbinden met mijn computer en dan kan ik meteen het hele overzicht van mijn metingen bekijken. Erg handig wanneer je zoals ik alles moet noteren voor de dokter. Ik kan het gewoon uitprinten! Het handige tasje gebruik ik ook om de Microlife mee te nemen op vakantie. Je hebt ook vijf jaar garantie en enkel een erg goed merk is zo zelfzeker van zijn producten!