7 december 2021

Een gegraveerde pen is een mooi kado

2 min read

Een uniek kado voor iedereen die iets te vieren heeft. Een gegraveerde pen van een merk met kwaliteit. In de pen met naam webshop vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Ook in deze snelle tijd met vooral digitale communicatiemiddelen is een pen een gewaardeerd kado. En wanneer je jezelf eens wilt verwennen is een dure pen ook een mooi kado. Je kunt een naam laten graveren in een pen, maar natuurlijk ook iets anders: een trouwdatum, een geboortedatum of een symbool. Vraag bij de verkoper wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Parker pen online

Wil je een Parker pen met naam online kopen? Dat is een goed idee, het is een prachtig kado. Ook in deze tijd van smartphones en laptops wordt er nog heel veel gewoon met de ouderwetse pen geschreven. Wat is er dan mooier om een keer een luxe uitvoering van die pen te krijgen? Wanneer je naam er in gegraveerd staat geeft dat aan dat degene die je het kado geeft persoonlijke aandacht aan het kado heeft besteed. Er is over nagedacht en moeite voor gedaan. Een waardevol moment dus. Parker pennen zijn betaalbaar en toch van hele goede kwaliteit. Het is niet voor niets al jarenlang een merk dat aan de top meedraait.

Cross balpennen

Cross pennen zijn bij het grote publiek nog niet zo bekend. Toch is de Cross fabriek net zo oud of ouder dan de gerenommeerde merken. Inmiddels is Cross al meer dan 150 jaar gevestigd aan de Amerikaanse Oostkust. Kwalitatief doen ze zeker niet onder voor de grote merken. Het is dan ook een fijne pen om kado te geven. Een Cross balpen online bestellen www.pengraveren.nl is de gemakkelijkste manier om je kadootje aan te schaffen.

De wereldtop: Montblanc

Montblanc pennen? Dan spreek je over de wereldtop in schrijven. Er zijn maar weinig mensen die het Duitse en daarmee degelijke fabricaat niet kennen. Genoemd naar de Zwitserse bergtop en daarmee symbool voor precisie en de absolute top. Het logo is een sneeuwkristal, te vinden op de dop van alle pennen. Zo weet je in één oogopslag dat je met de wereldtop in pennen te maken hebt.

Niet alleen pennen

Vrijwel alle grote merken pennen maken niet alleen vulpennen of balpennen. Tegenwoordig maken ook rollerballs vaak onderdeel uit van het assortiment. Van oudsher zijn ook vulpotloden een bekend product. Maar naast schrijfwaren zijn er heel wat accessoires te koop. Het begint met vullingen en inktpatronen, maar ook inktpotjes of schrijfetuis zijn te koop. Naast de mogelijkheid om een gegraveerde pen kado te geven, is ook een pennenset het overwegen waard. Een product dat veel grote merken en schrijfwinkels verkopen. Een merk als Montblanc voert ook  horloges en zelfs parfum in het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *