24 oktober 2021

De voordelen van je eigen wiet kweken

2 min read
wiet kweken

Mijn eigen wiet kweken heeft vele voordelen met zich meegebracht. Ik vind het een erg prettig gevoel dat ik de volledige controle heb over de kwaliteit van mijn wiet. Zo weet ik dat er niet me gerotzooid is en kan ik genieten van puur natuur. Een ander groot voordeel is dat ik geen coffeeshops meer hoef te bezoeken om via hen aan mijn wiet te komen.

Ik geef niets aan criminelen

Door zelf te kweken, doe ik niet mee aan het sponsoren van criminelen. In de wiet-wereld gaat veel geld om en er vinden regelmatig criminele activiteiten plaats. Door mijn eigen wiet te kweken met hoge kwaliteit zaadjes, doe ik hier niet aan mee.

wiet kweken

Ik heb de mogelijkheid om hulp aan te bieden aan andere mensen

Doordat ik mijn eigen wiet kweek, heb ik in de meeste gevallen wel wat over om weg te geven. Sommige mensen hebben het hard nodig om bijvoorbeeld pijn te bestrijden of om stress te verminderen. In dat geval is het nogal duur als je elke dag naar de coffeeshop toe moet om wiet te kopen. Buiten wat topjes die ik hier en daar kan weggeven, kan ik zelfs van het afval (ontstaan tijdens het knippen) CBD olie maken (wietolie) welke ook bekend staat om zijn positieve effecten en heilzame werking.

Wiet kweken brengt rust in de tent

Net zoals sommige mensen rustig worden van het werken in hun tuin, word ik rustig van het werken in mijn ‘speciale’ tuintje. Het geeft me voldoening en het is uitgegroeid tot een prachtige hobby. Puur genieten!

Hoge kwaliteit

Zoals ik net al zei, heb ik de volledige controle over de kwaliteit. Dit is o.a. mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit zaadjes die ik bestel op https://goldseeds.nl/. Zij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen me exact bieden wat ik nodig heb. Ook hebben zij zaadjes met een hoog percentage CBD, ideaal voor medicinale doeleinden. Ik hoef niet verder te kijken!

More Stories