7 december 2021

Badkamer verbouwen, maar hoe ziet dit eruit?

1 min read

Ik had er eindelijk voor gekozen om mijn badkamer te verbouwen. Dit werd wel eens tijd. Het grote nadeel is dat ik geen ruimtelijk inzicht heb. Een keuken kan er ergens anders heel mooi uitzien, maar ik weet nooit hoe dit er bij mij zou uitzien. Ik koos er dus voor op zoek te gaan naar een bedrijf met een 3d badkamerontwerp. Zo kwam ik terecht bij dit bedrijf. Hieronder meer daarover.

Hoe heb ik dit alles ervaren?

Ondertussen heb ik het proces doorgegaan en kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben dat ik dit ook effectief gedaan heb toen. Ik kon steeds terecht met al mijn vragen bij de mensen van dit bedrijf. Anderzijds is dit alles ook zeer snel gebeurd. Ik heb helemaal niet lang moeten wachten hierop. Bovendien ben ik zo blij dat ik nu niet enkel weet hoeveel alles zou kosten, maar ook gewoon weet hoe dit er eigenlijk echt zou kunnen uitzien. Ik vond het een topper! Het eerste 3de badkamerontwerp toonde aan dat het misschien niet echt mijn ding was, maar de tweede optie was het helemaal. Ik ga deze dan ook bestellen!